Borrels

Voor zowel bedrijfsborrel, vergadering, verjaardag als afstudeerfeest ben je bij MAXIM aan het juiste adres! In de winter houden we bijvoorbeeld het achtercafé of het podium voor je vrij en in de zomer is het uiteraard mogelijk om heerlijk buiten op het terras te borrelen. Of je nu met 10 of met 100 personen komt, wij zorgen ervoor dat het een daverend succes wordt! Er zijn verschillende mogelijkheden qua invulling, zodat iedere gelegenheid geheel naar wens vorm kan worden gegeven.

borrelVoor een vergadering of bijeenkomst reserveren we het rustige achtercafé en is er de mogelijkheid om gebruik te maken van onze beamer. Voor een informelere sfeer zetten we sta-tafels neer, bijvoorbeeld bij verjaardagen of borrels.
Het is mogelijk om vooraf een budget aan ons door te geven. Op de dag zelf houdt het barpersoneel alles bij en geeft aan wanneer het budget bereikt is. Ook stellen we desgewenst consumptiebonnen beschikbaar die uitgedeeld kunnen worden. Wij houden dan uiteraard bij wat daarvan gedronken wordt.

Van koffie tot speciaalbier, van huisgemaakte gins tot alcoholvrije cocktails; waar je ook zin in hebt, je vindt het bij Maxim. Ons huisbier Maxims Blond en het alleen in Bottendaal verkrijgbare Botterik zijn slechts twee van de bieren op de uitgebreide bierkaart. Met onze huisgemaakte gins maken we de heerlijkste gin-tonics voor je. Drink je liever alcoholvrij? Met maar liefst zes alcoholvrije cocktails op de kaart heb je ruim de keus. Naast onze uitgebreide drankkaart hebben we ook een royale hapjeskaart.