Borrels

Voor zowel bedrijfsborrel, vergadering, verjaardag als afstudeerfeest ben je bij MAXIM aan het juiste adres! In de winter houden we bijvoorbeeld het achtercafé of het podium voor je vrij en in de zomer is het uiteraard mogelijk om heerlijk buiten op het terras te borrelen. Of je nu met 10 of met 100 personen komt, wij zorgen ervoor dat het een daverend succes wordt! Er zijn verschillende mogelijkheden qua invulling, zodat iedere gelegenheid geheel naar wens vorm kan worden gegeven.

borrelVoor een vergadering of bijeenkomst reserveren we het rustige achtercafé en is er de mogelijkheid om gebruik te maken van onze beamer. Voor een informelere sfeer zetten we sta-tafels neer, bijvoorbeeld bij verjaardagen of borrels.
Het is mogelijk om vooraf een budget aan ons door te geven. Op de dag zelf houdt het barpersoneel alles bij en geeft aan wanneer het budget bereikt is. Ook stellen we desgewenst consumptiebonnen beschikbaar die uitgedeeld kunnen worden. Wij houden dan uiteraard bij wat daarvan gedronken wordt.

Qua hapjes zijn er de volgende mogelijkheden:olijven

• MAXIM heeft zelf in huis: Kaas, olijven, nacho’s, gemengde nootjes, droge worst, sweetpeppers, en gehaktballetjes.
• We kunnen een bittergarnituur laten komen, per schaal van 21st kost dat € 8,00.
• We kunnen Turkse hapjes voor je inkopen: Turks brood met diverse tapenades, olijven en evt. Turkse worst. Dat kost ongeveer € 1,50 per persoon.

Over de bittergarnituur en de turkse hapjes kunnen we helaas geen korting geven, vanwege het feit dat dit van buitenaf komt. Alleen de kostprijs wordt doorberekend.

Mediterranean_Treasures_olijfjes_1Als je je eigen hapjes mee wilt nemen (bijvoorbeeld een verjaardagstaart), geen probleem!

Het is niet mogelijk om het gehele café af te huren, MAXIM is altijd open voor iedereen!
Graag wel even vooraf reserveren
Email: infocafemaxim@gmail.com
Telefoon: 024-3229706