Café

Welkom bij Maxim, de huiskamer van Bottendaal! Maxim is een buurtcafé met karakter en een rijke geschiedenis, waarin gastvrijheid en gezelligheid altijd voorop staan. Gelegen in het hart van Bottendaal vind je bij ons voor ieder wat wils. Zoek een plekje binnen aan de bar, aan de stamtafel, in een van de knusse hoekjes van het café of buiten op ons zonnige terras en geniet!

Feestjes

Heb je iets te vieren? Of je nu met tien of honderd personen iets wil komen vieren, zakelijk of privé, het kan allemaal bij Maxim! Vanaf 8 personen kun je reserveren (uiterlijke starttijd 20.30) en zorgen wij voor een geslaagde borrel. Van borrelhapjes tot een compleet buffet, we denken graag met je mee. 

Wil jij je feestje bij Maxim vieren? 

Bel of mail ons en we vertellen je alles over de mogelijkheden.

Evenementen

Maxim houdt wel van een feestje! Drie keer per jaar pakken we uit met Billy in Bottendaal en het straatfeest Bottendaal Alive. Billy in Bottendaal is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét rock-‘n-roll-kroegenfestival van Bottendaal en vindt elk jaar plaats in april en oktober. Volg Billy in Bottendaal om op de hoogte te blijven van de data en het programma.

In juni organiseren we samen met de buren het straatfeest Bottendaal Alive. De Burghardt van den Berghstraat verandert in een groot terras met live muziek, barretjes en lekker eten. Er mag gedanst worden!

Elke tweede zondag van oktober tot en met mei organiseert Maxim een pubquiz in samenwerking met Upbeatles. Een avond gezelligheid waarbij jouw kennis over de meest uiteenlopende onderwerpen getest wordt! Schrijf je in met jouw team en kom pubquizzen met je vrienden!

Cadeaubon

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een verjaardag, jubileum, sinterklaas, kerst of als bedankje? Geef eens een Maxim cadeaubon! Met deze cadeaubon geef je gezelligheid cadeau en met een beetje geluk ben je ook nog de gelukkige die mee mag! Verkrijgbaar aan de bar voor elk gewenst bedrag.

Vacatures

We maken altijd graag kennis met enthousiaste, gemotiveerde medewerkers met hart voor de horeca! Zie jij jezelf wel in ons hechte team werken? Kom langs en vraag naar Kris of Femke, of mail naar info@cafemaxim.nl

Contact

Onze openingstijden:

Maandag 15:00 uur – 01:30 uur

Dinsdag 15:00 uur – 01:30 uur

Woensdag 15:00 uur – 01:30 uur

Donderdag 15:00 uur – 01:30 uur

Vrijdag 14:00 uur – 01:30 uur

Zaterdag 14:00 uur – 01:30 uur

Zondag 14:00 uur – 01:30 uur

Onze keuken is tijdens openingsuren altijd geopend.

Volg Maxim op onze socials en blijf op de hoogte van het gezelligste buurtcafé van Bottendaal!


Café Maxim

Burghardt van den Berghstraat 87-89

6512 DG Nijmegen

024-322 9706

info@cafemaxim.nl

Voor reserveringen:

reserveringen@cafemaxim.nl